6- آموزش بستن دسترسی سایت برای دیگران، قبل از تکمیل شدن سایت

6- آموزش بستن دسترسی سایت برای دیگران، قبل از تکمیل شدن سایت

این ویدئوی آموزشی که برای پروشاپ هستش ، رایگان قرار داده شده که همه دوستان استفاده کنند.

احتمالا شما هم دوست ندارید تا قبل از تکمیل شدن و طراحی کامل سایت، شخصی بتونه سایت نیمه تمام شما رو مشاهده کنه و به بستن دسترسی سایت فکر میکنید. دوست دارید دسترسی دیگران رو ببندید و وقتی که سایت تکمیل شد دسترسی رو باز کنید تا کاربران بتونن سایت رو مشاهده کنند.

در این آموزش یاد می‌گیریم که چطور دسترسی دیگران به سایت رو ببنیدم و یک پیام مشابه “سایت در حال طراحی و بروز رسانی است” به کاربر نمایش بدیم. افزونه مورد نیاز رو نصب میکنیم و وارد تنظیمات شده و سایت رو برای دیگر کاربران مسدود میکنیم و پیام خودمون رو ایجاد میکنیم.

برای خرید پروشاپ می‌تونید روی لینک زیر کلیک کنید.

قالب وردپرس فروشگاهی
1397/12/8 22:27:00

نظرات و دیدگاه شما

avatar