معرفی امکانات صفحه‌ساز آوادا برای طراحی فروشگاه پروشاپ رویال – مهم

معرفی امکانات صفحه‌ساز آوادا و معرفی امکانات آن

وردپرس امروزه یکی از محبوب ترین cms های موجود برای طراحی سایت می باشد. طراحان سایت‌های وردپرسی معمولا در طراحی‌های خود از ابزارها و صفحه‌سازهای متفاوتی استفاده می‌کنند. هر صفحه‌ساز المان های مخصوص به خودش را دارد و طراح با توجه به این موضوع صفحه ساز مناسب خود را انتخاب می‌کند. بعضی قالب‌ها هم صفحه‌ساز اختصاصی خودشان را دارند که این یکی از ویژگی‌های مثبت در انتخاب قالب می‌باشد.

قالب‌های آوادا نیز شامل صفحه‌ساز اختصاصی هستند. صفحه ساز آوادا یکی از قدرتمندترین صفحه‌سازها می‌باشد که توسط شرکت آوادا تهیه و در اختیار طراحان سایت قرارداده شده است.

صفحه‌ساز آوادا پایه و اساس تمامی قالب‌های آوادا و قالب‌های پروشاپ می باشد. یادگیری این صفحه‌ساز ساده مهمترین و اولین کار در طراحی سایت‌های خود می باشد.

ما در این پست آموزش صفحه ساز آوادا را در اختیار شما عزیزان قرارداده ایم و با معرفی امکانات آن سعی کرده‌ایم تا شما را با آن آشنا کنیم.

چرا باید کار با صفحه ساز را یاد بگیریم؟

ما آموزش‌های پروشاپ رویال رو با معرفی امکانات صفحه ساز آوادا و امکانات آن شروع کردیم. اما چرا؟

اهمیت این موضوع به خاطر این است که قالب کاملا با صفحه ساز آوادا زده شده است و اگر ما المان ها و بقیه موارد آن را نشناسیم و نحوه کار با آن‌ها را ندانیم، نمی‌توانیم با آن کار کنیم. دانستن اینکه وقتی می‌خواهیم در یک قسمت عکس بگذاریم یا منوی خود را طراحی کنیم و یا بدانیم چطور می‌شود متنی گذاشت و آن را طراحی کرد و خیلی موارد دیگر که برای طراحی به آن ها احتیاج پیدا می‌کنید.

پس با آموزش معرفی امکانات صفحه‌ساز آوادا باما همراه باشید.

معرفی داشبورد آوادا

وقتی در پیشخوان وردپرس روی آوادا کلیک می‌کنیم وارد داشبورد آن می‌شویم همانطور که در تصویر مشاهده می‌کنید؛ در قسمت اول آن دو منوی متفاوت داریم که اولی شامل سه بخش تنظیمات، وب‌سایت‌ها و اطلاعات و نگهداری می‌باشد  و منوی پایینی هم شامل قالب ساز، کانواس/پاپ‌آپ، فرم‌ساز آوادا، آیکون‌ها، اسلایدرها و کتاب‌خانه می‌باشد که جلوتر در مورد هر کدام توضیح خواهیم داد.

تنظیمات قالب

در منوی تنطیمات و قسمت تنطیمات قالب، تنظیمات مربوط به قسمت‌های مختلف قالب موجود می‌باشد مانند طرح بندی، تعیین رنگ‌های سایت و …

در بعضی از بخش ها مانند قسمت هدر یک باکس آبی رنگ مشاهده می‌کنیم که به این دلیل هست که این قسمت‌ها مخصوصا در پروشاپ رویال با صفحه ساز و قالب‌ساز زده شده و از این بخش تنظیم نشده است.  این بخش در آموزش شخصی سازی هدر کاملا توضیح داده شده است.

تنظیمات صفحه‌ساز

این قسمت بیشتر مربوط به آپدیت قالب می‌شود. وقتی قالب آپدیت می‌شود در این بخش گاهی اوقات المان‌هایی اضافه می‌شود و ما باید برای استفاده از آن‌ها تیک آن‌ها را بزنیم. در این قسمت می‌توانید المان‌هایی که نیاز ندارید را غیرفعال کنید تا برایتان نمایش ندهد.

اطلاعات و نگه داری

پچ ها

در قسمت پچ ها آوادا تغییراتی را که جزئی بوده را شناسایی کرده و در این قسمت قرار می‌دهد تا با اعمال پچ تنها همان قسمت رفع شود و نیازی به آپدیت جدید قالب نباشد. اگر شما به مشکلی نخورده باشید حتما نیاز نیست تا پچ ها رو اعمال کنید.

فرم ساز آوادا

در این قسمت می‌توانید فرم‌هایی که می‌خواهید را درست کنید و آن ها در هر قسمت از سایتتان که می‌خواهید قرار دهید.

برای زدن یک فرم جدید کافی است نام فرمتان را بنویسید و ایجاد فرم جدید را بزنید تا فرم شما ساخته شود. یا روی فرم موجود بزنید تا بتوانید آن را ویراش کنید.

در قسمت ساخت فرم برای شما المان‌های مربوط به فرم‌ساز نشان داده می‌شود.

کتابخانه

در این قسمت می‌توانید پست‌کارت‌های خود را منتشر کنید یا پست‌کارت‌های موجود را ویرایش کنید. در این قسمت هم با زدن نام پست‌کارت و کلیک روی دکمه ایجاد پست کارت جدیدی ساخته می شود.

بقیه بخش ها شامل قالب کانتینر المان ستون هم نیز وجود دارند که در صورت نیاز می‌توانید آن ها را نیز ایجاد کنید.

آیکون ها

در این قسمت شما می‌توانید مجموعه آیکون‌های سفارشی خود را قرار دهید.

بعد از زدن نام و ایجاد مجموعه آیکون وارد صفحه‌ای می‌شوید که از شما می‌خواهد فایل خود را درون آن قراردهید. برای ایجاد فایل سفارشی خود می‌توانید وارد سایت آیکومون شوید و مجموعه آیکون‌های خود را بسازید.

قالب ساز

شما در این بخش می‌توانید  قالب‌های خود را متناسب با نیاز خود بسازید و در قسمت شرط ها برای آن مشخص کنید که در کدام صفحات و قسمت از سایت مشخص شود.

برای زدن قالب جدید نیاز است که اسم قالب را وارد کرده و دکمه ایجاد را بزنید تا برای شما باکس قالب ایجاد شود. قسمت‌هایی که در کنارش علامت + داره یعنی قسمت هایی که چیزی به آن اختصاص داده نشده و قسمت‌های دیگر که در آن محتوا قرار گرفت. با زدن علامت مداد وارد صفحه ویرایش آن میتوانید بشوید.

قالب های ساخته شده

در این قسمت می توانید تمام قالب هایی که ساخته شده را مشاهده کنید. در زیر هم و به صورت ساده و آسان می توانید نوع آن ها را هم مشاهده کنید.

در این آموزش سعی بر این بود تا همه نکات و مفاهیم را به سادگی و روان برای شما توضیح دهیم تا در آینده دچار مشکل نشوید. لازم است بدانید که اگر آشنایی به صفحه ساز آوادا ندارید این آموزش را حتما ببنید. برای دیدن آموزش المان های آن به صورت تک تک به صفحه آموزش های المان های آوادا بروید.

در آخر ما رو از نظرات ارزشمند خودتون بی بهره نذارید

موفق باشید

در انجمن ایران آوادا هر سوالی دارید رو بپرسید یا از پاسخ‌های ارائه شده استفاده کنید

آخرین بروز رسانی: 5ام دی, 1402,دسته‌بندی: آموزش جامع قالب پروشاپ رویال,
امتیاز: 5 از 2 رای

این مقاله را در شبکه های اجتماعی به اشتراک بگذارید

بازدید کل: 6,996

ادامه آموزش‌های پروشاپ

6 دیدگاه

  1. ملکی 00/08/17 در 2:00 ب.ظ

    سلام
    منو آوادا برای من فارسی نیست ( بقیه قسمتها فارسی هست ) و زیر مجموعه هاش هم همه لاتین هستند ، از کجا میتونم این قسمت رو فارسی کنم ؟
    متشکرم

    • فرهاد سلیمانی 00/08/20 در 4:34 ب.ظ

      دوست عزیز،
      سلام

      آموزش آپدیت رو مشاهده کنید. شما باید فایلهای زبان رو هم در زمان آپدیت کردن، آپدیت کنید.

      موفق باشید

  2. golden.captain18578 00/07/15 در 3:03 ب.ظ

    سلام و خسته نباشید. ذخیره سراسری وقتی میخوایم کانتینری رو ذخیره کنیم یعنی چی؟

    • فرهاد سلیمانی 00/07/18 در 9:58 ق.ظ

      دوست عزیز،
      سلام

      یعنی همین کانتینر یا ستونی که سراسری ذخیره شده رو میتونید جاهای دیگه کپی کنید و وقتی یکی شون رو تغییر بدید برای بقیه هم تغییر داده میشه.

      موفق باشید

  3. علی حسینی راد 00/07/15 در 1:52 ق.ظ

    سلام و تشکر بابت آموزش. پیشنهاد میکنم لیستی که در صفحه قبلی هست از آموزشها، در صفحه تک تک آموزش ها هم باشه. تشکر

    • فرهاد سلیمانی 00/07/23 در 5:54 ب.ظ

      دوست عزیز،
      سلام

      لیست بخشی که دارید نگاه میکنید رو لیست میکنه و اگه بقیه بخشها رو هم بذاریم کمی شلوغ میشه. ولی باز بررسی میکنیم.

      موفق باشید

دیدگاه خود را بنویسید